Velkommen til Risør Kraftsport!

Vi kan med glede annonsere at vi tar over tidligere Atletfabrikken fra 1. mai. «Vi» er Anette Heimstad-Aasbø, Roman Telezhnyak og Daniel Moy Helgesen

Vi ønsker å hjelpe deg som vil litt mer med treninga di til å nå dine mål. Du trenger ikke å være sterk, eller kunne noe om det du ønsker å lære for å starte hos oss, det er jo det vi er her for å hjelpe deg med.

Om du ønsker en kropp som fungerer bedre i hverdagen, eller å konkurrere i styrkeløft? Ønsker du rett å slett å bli sterkere, eller lære mer om ulike typer øvelser? Eller kanskje å styrke egenskaper du trenger til idretten du driver? Vi kan hjelpe deg med dette, og mere til. I tillegg har vår tilknyttede PT gode kunnskaper om kosthold.

Vi fokuserer på løft uten maskiner, noe som hjelper kroppen din å bli stabil og sterk over hele. Vi fokuserer på å skape et miljø som hjelper og støtter hverandre. Uansett ditt mål, ta kontakt så snakker vi om hva vi kan gjøre for å hjelpe deg.

Ved innmelding får du inkludert en gratis time med personlig trener utdannet ved universitetet i Agder. Gjennom vårt samarbeid med denne personlige treneren vil våre medlemmer få nedsatt pris på PT timer, programmer, kosthold og andre typer oppfølginger.

Vi håper du vil bli en del av gjengen vår!