Idag har det vært NM i Benkpress hos @lenja_ak i Fredrikstad. Anette Heimstad-Aasbø tok gullet i sin klasse -63kg Veteran 40-49! På toppen av det hele har hun fått med seg bestemanns premien også! Gratulerer så mye, Anette! Det var veldig gøy å være med deg i prosessen. Anette er en dreven styrkeløfter, men dette er hennes første NM med utstyr. Hun har løftet 100kg fire ganger på trening, men norgesrekorden på 100kg gikk ikke idag. To veldig gode forsøk på å slå rekorden med 1kg (101kg) gikk dessverre ikke opp idag. : @romantelezhnyak @lenja_ak ( @mina_bakker)Risør Kraftsport gensere og t-skjorter ble trykket av en lokal bedrift i Risør: Glupen Trykk! Takk for at dere har fått det til i tide! ________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #risørby @risorby #benkpress #norgesmesterskap #idrett #sterkblidogdopingfri

Idag har det vært NM i Benkpress hos @lenja_ak i Fredrikstad. Anette Heimstad-Aasbø tok gullet i sin klasse -63kg Veteran 40-49! På toppen av det hele har hun fått med seg bestemanns premien også! Gratulerer så mye, Anette! Det var veldig gøy å være med deg i prosessen. Anette er en dreven styrkeløfter, men dette er hennes første NM med utstyr. Hun har løftet 100kg fire ganger på trening, men norgesrekorden på 100kg gikk ikke idag. To veldig gode forsøk på å slå rekorden med 1kg (101kg) gikk dessverre ikke opp idag. : @romantelezhnyak @lenja_ak ( @mina_bakker)Risør Kraftsport gensere og t-skjorter ble trykket av en lokal bedrift i Risør: Glupen Trykk! Takk for at dere har fått det til i tide! ________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #risørby @risorby #benkpress #norgesmesterskap #idrett #sterkblidogdopingfri