Risør Kraftsport blir å finne på et marked på Torvet i Risør denne lørdagen 27 april! Vi tar med oss våre gode medlemspriser ut kun denne dagen. Det blir en del proteinbarer (Big100, Barebells bl.a), drikke (Nocco og AminoPro), gummies (kreatin og sports recovery vingummi), begrenset antall t-skjorter og gensere, proteinpulver og gainer! Det blir også mulig å ta en prat med oss om hva vi driver med, og å melde seg inn._________________________________@risorby #risørby #risør #marked #kosttilskudd #protein #trening #visitsørlandet #visitrisør #sørlandet #risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #trening #vektløfting #styrkeløft #prøvrisørførst

Risør Kraftsport blir å finne på et marked på Torvet i Risør denne lørdagen 27 april! Vi tar med oss våre gode medlemspriser ut kun denne dagen. Det blir en del proteinbarer (Big100, Barebells bl.a), drikke (Nocco og AminoPro), gummies (kreatin og sports recovery vingummi), begrenset antall t-skjorter og gensere, proteinpulver og gainer! Det blir også mulig å ta en prat med oss om hva vi driver med, og å melde seg inn._________________________________@risorby #risørby #risør #marked #kosttilskudd #protein #trening #visitsørlandet #visitrisør #sørlandet #risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #trening #vektløfting #styrkeløft #prøvrisørførst