Vi er med på vårt andre marked, denne gangen på Brokelandsheia! Vi synes at det er litt gøy og derfor vil vi gi bort en pose kreatin monohydrat (500gr) og en Smart Shaker 0,6L fra @proteinfabrikken_no til en heldig vinner! Lik siden vår på Facebook og kommenter med "Blå" eller "Rød" for fargen på shakeren, på innlegget på Facebook ? Vi trekker en heldig vinner på lørdag 25 mai. NB: Premien må hentes i Risør eller hos oss på markedet Brokelandsheia! Tag gjerne en venn som har lyst til å vinne. _________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #vektløfting #trening #idrett #styrke #mestring #lykke #gøy #risorby #risørby #brokelandsheia #gjerstad #protein #kosttilskudd #gym #sørlandet #sorlandet #sørlandethelsepark #visitrisør #vipps #konkurranse #proteinfabrikken_no

Vi er med på vårt andre marked, denne gangen på Brokelandsheia! Vi synes at det er litt gøy og derfor vil vi gi bort en pose kreatin monohydrat (500gr) og en Smart Shaker 0,6L fra @proteinfabrikken_no til en heldig vinner! Lik siden vår på Facebook og kommenter med "Blå" eller "Rød" for fargen på shakeren, på innlegget på Facebook ? Vi trekker en heldig vinner på lørdag 25 mai. NB: Premien må hentes i Risør eller hos oss på markedet Brokelandsheia! Tag gjerne en venn som har lyst til å vinne. _________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #vektløfting #trening #idrett #styrke #mestring #lykke #gøy #risorby #risørby #brokelandsheia #gjerstad #protein #kosttilskudd #gym #sørlandet #sorlandet #sørlandethelsepark #visitrisør #vipps #konkurranse #proteinfabrikken_no