Gode priser på drop in og sommermedlemsskap.

Gode priser på drop in og sommermedlemsskap.Vår utstyrspark er bl.a. fra @rogueeurope og @eleikosport med gode stenger og kalibrerte vekter! Vi har også en plattform, Eleiko Training Bar og Eleiko bumpers for olympiske løft! ________________________________________________Trenger du spot eller utstyrshjelp kan vi være behjelpelige også.________________________________________________Vi vil gjerne bli kjent med flere dedikerte løftere, stikker du innom i sommer?

Vår utstyrspark er bl.a. fra @rogueeurope og @eleikosport med gode stenger og kalibrerte vekter! Vi har også en plattform, Eleiko Training Bar og Eleiko bumpers for olympiske løft!

Trenger du spot eller utstyrshjelp kan vi være behjelpelige også.

Vi vil gjerne bli kjent med flere dedikerte løftere, stikker du innom i sommer?