Amen, @styrkebror! #tadetlugnt _________________________________#Repost @styrkebror• • • • •Progresjon burde kanskje omdøpes til aspirasjon eller kultivering?…Vi aspirerer å lære hvordan vi bedre kan utvikle styrke og muskelmasse. Vi kultiverer et nytt forhold til ernæring for å lede oss mot varig livsstilsforbedring. Målene er bare en retning. Å aspirere mot velgjørende handlinger er veltalenhet…La oss skape rom for å kultivere, lære og utvikle oss og litt mindre selvforakt for at vi ikke når målet vårt på 0.32 % vektendring per 3. rotasjon av jorden rundt sin egen akse.Ta det lugnt ¯_(ツ)_/¯..Del gjerne innlegget i din story #Spismatendin #Styrkebror

Amen, @styrkebror! #tadetlugnt _________________________________#Repost @styrkebror• • • • •Progresjon burde kanskje omdøpes til aspirasjon eller kultivering?...Vi aspirerer å lære hvordan vi bedre kan utvikle styrke og muskelmasse. Vi kultiverer et nytt forhold til ernæring for å lede oss mot varig livsstilsforbedring. Målene er bare en retning. Å aspirere mot velgjørende handlinger er veltalenhet...La oss skape rom for å kultivere, lære og utvikle oss og litt mindre selvforakt for at vi ikke når målet vårt på 0.32 % vektendring per 3. rotasjon av jorden rundt sin egen akse.Ta det lugnt ¯_(ツ)_/¯..Del gjerne innlegget i din story #Spismatendin #Styrkebror