Vi tømmer lageret! Kjøp 3kg Whey-Tech proteinpulver med sjokoladesmak og få med en pose kreatin GRATIS med på kjøpet. Whey-Tech er et designerprotein bestående av myseprotein, melkeprotein, myseproteinisolat og hydrolysert myseprotein. Det inneholder et komplett spekter av myseproteiner(80%) og kaseinkomponenter (20%). Kreatin monohydrat gir mest effekt og er kongen av kreatin. Det er også det mest dokumenterte kosttilskuddet som finnes. Det er flere leveringsmuligheter:- Du kan hente selv ved å besøke oss i Caspersens Vei 81, i Risør. – Er du i Risør/Gjerstad-området, så kan du få det tilkjørt gratis.- Vi kan sende i posten med Norgespakken (porto: 179kr kommer i tillegg). For bestilling, send oss en melding!Kampanjen gjelder så langt lageret rekker (og det er lite så vær rask!)_________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #visitsørlandet #visitrisør #risørby#sørlandet #styrkeløft #gym #sommer #sommerferie #ferie #styrke #proteinfabrikken_no #kosttilskudd #protein #risør #vinterkjær #brokelandsheia #gjerstad #tvedestrand #tilbud #sineitildoping #sterkblidogdopingfri #prøvrisørførst

Vi tømmer lageret! Kjøp 3kg Whey-Tech proteinpulver med sjokoladesmak og få med en pose kreatin GRATIS med på kjøpet. Whey-Tech er et designerprotein bestående av myseprotein, melkeprotein, myseproteinisolat og hydrolysert myseprotein. Det inneholder et komplett spekter av myseproteiner(80%) og kaseinkomponenter (20%). Kreatin monohydrat gir mest effekt og er kongen av kreatin. Det er også det mest dokumenterte kosttilskuddet som finnes. Det er flere leveringsmuligheter:- Du kan hente selv ved å besøke oss i Caspersens Vei 81, i Risør. - Er du i Risør/Gjerstad-området, så kan du få det tilkjørt gratis.- Vi kan sende i posten med Norgespakken (porto: 179kr kommer i tillegg). For bestilling, send oss en melding!Kampanjen gjelder så langt lageret rekker (og det er lite  så vær rask!)_________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #visitsørlandet #visitrisør #risørby#sørlandet #styrkeløft #gym #sommer #sommerferie #ferie #styrke #proteinfabrikken_no #kosttilskudd #protein #risør #vinterkjær #brokelandsheia #gjerstad #tvedestrand #tilbud #sineitildoping #sterkblidogdopingfri #prøvrisørførst