VM i tålmodighet! @hamzebamse hos oss er en utrolig tålmodig og dyktig kar med arbeidsmoral av ypperste kvalitet. Han vet verdien av å løfte med god teknikk og derfor jobbet målrettet med det i noen måneder og idag så vi en betydelig forbedring fra da han startet! Superflink! Stå på! Resultater kommer _________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #vektløfting #trening #gym #idrett #styrke #mestring #teknikk #squat #knebøy #elskerrisør #austagder

VM i tålmodighet! @hamzebamse hos oss er en utrolig tålmodig og dyktig kar med arbeidsmoral av ypperste kvalitet. Han vet verdien av å løfte med god teknikk og derfor jobbet målrettet med det i noen måneder og idag så vi en betydelig forbedring fra da han startet! Superflink! Stå på! Resultater kommer _________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #vektløfting #trening #gym #idrett #styrke #mestring #teknikk #squat #knebøy #elskerrisør #austagder