Hva er vel bedre enn å trene med en venn? Nå får du og en venn begge 50% på de tre første månedene ved innmelding. Verver du flere, får du tilbudet utvidet med 3 mnd pr verving. Husk at vi har borteboermedlemsskap, prisreduksjon for uføre og studentmedlemskap! Og det beste: tilbudet gjelder og for disse! Betingelser:Forutsetter at det nye medlemmer binder seg for ett år. Man kan ikke verve noen som har vært medlem de siste 6 mnd. Medlemmet må opplyse oss om ønske om å benytte vervetilbudet for å få det.

Hva er vel bedre enn å trene med en venn? Nå får du og en venn begge 50% på de tre første månedene ved innmelding. Verver du flere, får du tilbudet utvidet med 3 mnd pr verving. Husk at vi har borteboermedlemsskap, prisreduksjon for uføre og studentmedlemskap! Og det beste: tilbudet gjelder og for disse! Betingelser:Forutsetter at det nye medlemmer binder seg for ett år. Man kan ikke verve noen som  har vært medlem de siste 6 mnd. Medlemmet må opplyse oss om ønske om å benytte vervetilbudet for å få det.