@romantelezhnyak jobber med å ta PT-utdannelsen hos @afptnorge og er nå ferdig med to av fem praksis helger!Eksamen er i november, så det er like før vi kan tilby PT-timer hos oss, coaching (og webcoaching) med 100% personlig tilpasset treningsplan som sørger for en god og trygg progresjon i treningen.Snart kan vi hjelpe deg å nå dine mål med rykende fersk kunnskap i hodet og kropp!_________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #knebøy #benkpress #markløft #gøy #mestring #glede #lykke #helse #gym #sørlandet #risørby #risør @risorby #personligtrener #personligtrening #afptnorge #afpt

@romantelezhnyak jobber med å ta PT-utdannelsen hos @afptnorge og er nå ferdig med to av fem praksis helger!Eksamen er i november, så det er like før vi kan tilby PT-timer hos oss, coaching (og webcoaching) med 100% personlig tilpasset treningsplan som sørger for en god og trygg progresjon i treningen.Snart kan vi hjelpe deg å nå dine mål med rykende fersk kunnskap i hodet og kropp!_________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #knebøy #benkpress #markløft #gøy #mestring #glede #lykke #helse #gym #sørlandet #risørby #risør @risorby #personligtrener #personligtrening #afptnorge #afpt