I føljetongen "små ting man ikke tenker over når det funker, men som man tenker mye over når det ikke gjør det", står herredoen nå for tur. Den gikk i stykker for noen uker siden. Heldigvis har vi to doer, så herrene har fått gjeste dametoalettet. Det tok noen uker å få på plass nytt toalett, og så måtte gulvet utbedres. I dag la vi siste hånd på verket og fuga, så nå er det klart for bruk i løpet av helga. Ting går stadig fremover, med små utbedringer og forbedringer her på vårt lille gym. ️

I føljetongen "små ting man ikke tenker over når det funker, men som man tenker mye over når det ikke gjør det", står herredoen nå for tur. Den gikk i stykker for noen uker siden. Heldigvis har vi to doer, så herrene har fått gjeste dametoalettet. Det tok noen uker å få på plass nytt toalett, og så måtte gulvet utbedres. I dag la vi siste hånd på verket og fuga, så nå er det klart for bruk i løpet av helga. Ting går stadig fremover, med små utbedringer og forbedringer her på vårt lille gym. ️