Dette bildet viser litt av spennet på @risorkraftsport. Bakerst Emil, som vi har presentert før. Han er på høyt nasjonalt nivå, og deltok for litt siden på Nordisk hvor han gjorde det meget bra. Foran Trine, som da hun startet ikke klarte å balansere på et ben å bøye kneet uten å holde seg fast. Nå tar hun bulgarsk splittknebøy med, ene benet på benk og er straks klar for å begynne med vektbelastning. Hun har hatt helt rå fremgang i alle øvelser! Begge er dedikerte, tar treningen på alvor og er sultne på å stadig utvikle seg videre. Begge har masse treningsglede og kjapp mestring og fremgang.Treningsglede er ikke avhengig av nivået du har! Alle kan starte der de er, og utvikle seg lenger enn de tenkte selv var mulig.Vi er glade for å ha et gym hvor folk uansett kjønn, alder og utgangspunkt kan trene og utvikle seg sammen gjennom å ta seg selv sin egen og andres trening på alvor. Takk til alle medlemmene våre som bidrar til dette ️

Dette bildet viser litt av spennet på @risorkraftsport. Bakerst Emil, som vi har presentert før. Han er på høyt nasjonalt nivå, og deltok for litt siden på Nordisk hvor han gjorde det meget bra. Foran Trine, som da hun startet ikke klarte å balansere på et ben å bøye kneet uten å holde seg fast. Nå tar hun bulgarsk splittknebøy med, ene benet på benk og er straks klar for å begynne med vektbelastning. Hun har hatt helt rå fremgang i alle øvelser! Begge er dedikerte, tar treningen på alvor og er sultne på å stadig utvikle seg videre. Begge har masse treningsglede og kjapp mestring og fremgang.Treningsglede er ikke avhengig av nivået du har! Alle kan starte der de er, og utvikle seg lenger enn de tenkte selv var mulig.Vi er glade for å ha et gym hvor folk uansett kjønn, alder og  utgangspunkt kan trene og utvikle seg sammen gjennom å ta seg selv sin egen og andres trening på alvor. Takk til alle medlemmene våre som bidrar til dette ️