Bro science? Ikke hos oss!Vi har nå gleden av å kunne tilby muligheten til å slå seg ned i vår sofa og kunne lese fersk forskning hver måned!MASS står for Monthly Applications in Strength Sport. Man sparer da enorme mengder tid og penger på å lese 1000+ studier hver måned og får en konsentrert, kvalitetssjekket samling av studier hver måned som handler om styrketrening, muskelvekst og ernæring. Dere kan skaffe deres egen abonnement på: https://www.strongerbyscience.com/mass/eller så kan du bli medlem hos oss og lese den her ;)______________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #vektløfting #trening #idrett #styrke #mestring #lykke #gøy #risorby #risørby #gym #evidensbasert #forskning

Bro science? Ikke hos oss!Vi har nå gleden av å kunne tilby muligheten til å slå seg ned i vår sofa og kunne lese fersk forskning hver måned!MASS står for Monthly Applications in Strength Sport. Man sparer da enorme mengder tid og penger på å lese 1000+ studier hver måned og får en konsentrert, kvalitetssjekket samling av studier hver måned som handler om styrketrening, muskelvekst og ernæring. Dere kan skaffe deres egen abonnement på: https://www.strongerbyscience.com/mass/eller så kan du bli medlem hos oss og lese den her ;)______________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #vektløfting #trening #idrett #styrke #mestring #lykke #gøy #risorby #risørby #gym #evidensbasert #forskning