Har du lyst til å gi din pappa eller en viktig mann i livet ditt en unik mulighet til å begynne med styrketrening, en livsstilsendring eller få en generelt bedre helse? Da har du en sjanse til å vinne 4stk PT-25 timer til han! Tag han under! Vinner blir trukket på søndag. Timene gjennomføres på Risør Kraftsport, Sørlandet Helsepark i Caspersens vei 81._________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #farsdag #helse #livsstilsendring #farsdagsgave#gave #prøvrisørførst #handlelokaltirisør #risør #risørby #risor #risorby #konkurranse

Har du lyst til å gi din pappa eller en viktig mann i livet ditt en unik mulighet til å begynne med styrketrening, en livsstilsendring eller få en generelt bedre helse? Da har du en sjanse til å vinne 4stk PT-25 timer til han! Tag han under! Vinner blir trukket på søndag. Timene gjennomføres på Risør Kraftsport, Sørlandet Helsepark i Caspersens vei 81._________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #farsdag #helse #livsstilsendring #farsdagsgave#gave #prøvrisørførst #handlelokaltirisør #risør #risørby #risor #risorby #konkurranse