Se vi er med i juleprogrammet! Chins for charity 12 desember – her håper vi på massivt oppmøte og chinsing for en god sak! Vi hjelper deg å klare din første. Barn klarer ofte å løfte seg opp. Så ta med unga og la de ha, det gøy og bidra til en bedre jul for barnefamilier som har litt mindre å rutte med i jula.Julemaksing – her blir det tunge løft og vil du løfte (krever påmelding) eller heie, spise litt julegrøt og kanskje handle noen sunne julegaver er dette plassen. Velkommen!

Se vi er med i juleprogrammet! Chins for charity 12 desember - her håper vi på massivt oppmøte og chinsing for en god sak! Vi hjelper deg å klare din første. Barn klarer ofte å løfte seg opp. Så ta med unga og la de ha, det gøy og bidra til en bedre jul for barnefamilier som har litt mindre å rutte med i jula.Julemaksing - her blir det tunge løft og vil du løfte (krever påmelding) eller heie, spise litt julegrøt og kanskje handle noen sunne julegaver er dette plassen. Velkommen!