Det er flere utøvere fra @skienak som trener hos oss. Imorgen er det en mange av oss kjenner fra Skien som løfter på VM i Dubai. Vi heier kjempemasse på @abrahamsensturla imorgen og åpner dørene for publikum mellom 14:00 og fram til han har løftet ferdig (ca 16/17:00). Han løfter sammen med Nikolai Slettnes i 93kgs klassen og begge er på det norske landslaget. Er du nysgjerrig på styrkeløft, så er du hjertelig velkommen til å se på live streamen av World Open Powerlifting Championships 2019 sammen med oss imorgen!______________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #knebøy #benkpress #markløft #powerlifting #squat #benchpress #deadlift #ipf #skienatletklubb

Det er flere utøvere fra @skienak som trener hos oss. Imorgen er det en mange av oss kjenner fra Skien som løfter på VM i Dubai. Vi heier kjempemasse på @abrahamsensturla imorgen og åpner dørene for publikum mellom 14:00 og fram til han har løftet ferdig (ca 16/17:00). Han løfter sammen med  Nikolai Slettnes i 93kgs klassen og begge er på det norske landslaget. Er du nysgjerrig på styrkeløft, så er du hjertelig velkommen til å se på live streamen av World Open Powerlifting Championships 2019 sammen med oss imorgen!______________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #styrkeløft #trening #knebøy #benkpress #markløft #powerlifting #squat #benchpress #deadlift #ipf #skienatletklubb