Bli med å bidra!! Vi håper på fulle hus førstkommende torsdag 12. Desember. Da er det Chins for Charity på Risør Kraftsport, og vi holder dørene åpne for alle som vil bidra for en bedre jul til barn som vokser opp i familier som har litt mindre å rutte med. Dine chins kan gjøre jula bedre for noen! Kom mellom 10 og 18, vi teller og hjelper. Du får betalt for hver Chins og pengene går uavkortet til frelsesarmeen. Barn som vil chinse er litt ekstra velkomne!Våre sponsorer: Resolve, Leadership by heart og Total kraft.

Bli med å bidra!! Vi håper på fulle hus førstkommende torsdag 12. Desember. Da er det Chins for Charity på Risør Kraftsport, og vi holder dørene åpne for alle som vil bidra for en bedre jul til barn som vokser opp i familier som har litt mindre å rutte med. Dine chins kan gjøre jula bedre for noen! Kom mellom 10 og 18, vi teller og hjelper. Du får betalt for hver Chins og pengene går uavkortet til frelsesarmeen. Barn som vil chinse er litt ekstra velkomne!Våre sponsorer: Resolve, Leadership by heart og Total kraft.