Hjem til jul og vil trene i et gym med ipf/iwf godkjent utstyr? Vi har feriemedlemsskap! Sjekk ut vippsbutikken vår for priser, eller ta kontakt med oss.Vil du bruke juleferien på å komme i gang, har vi sertifisert PT Roman Telezhnyak på plass, som hjelper deg med både å komme i gang og å ikke falle ut av det igjen.Hvorfor vente til nyttår?Håper vi sees!Ps: Husk å send oss en melding om varighet og oppstart, også på drop ins, så du ikke risikerer å stå påutsiden uten å komme deg inn️

Hjem til jul og vil trene i et gym med ipf/iwf godkjent utstyr? Vi har feriemedlemsskap! Sjekk ut vippsbutikken vår for priser, eller ta kontakt med oss.Vil du bruke juleferien på å komme i gang, har vi sertifisert PT Roman Telezhnyak på plass, som hjelper deg med både å komme i gang og å ikke falle ut av det igjen.Hvorfor vente til nyttår?Håper vi sees!Ps:  Husk å send oss en melding om varighet og oppstart, også på drop ins, så du ikke risikerer å stå påutsiden uten å komme deg inn️