Visste dere at hos oss er det ingen innmeldingsavgift eller nøkkelkortkostnad? Vi benytter kodelås og koden blir oppdatert jevnlig. Det er mao ingen kostnader ved å melde seg inn hos oss. I tillegg får man to gratis PT-timer for å hjelpe deg igang! Penger spart er penger tjent ;)_________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #trening #vektløfting #styrkeløft #gym #treningsglede #sørlandet #risør #risørby #prøvrisørførst #handlelokaltirisør

Visste dere at hos oss er det ingen innmeldingsavgift eller nøkkelkortkostnad? Vi benytter kodelås og koden blir oppdatert jevnlig. Det er mao ingen kostnader ved å melde seg inn hos oss. I tillegg får man to gratis PT-timer for å hjelpe deg igang! Penger spart er penger tjent ;)_________________________________#risorkraftsport #styrketrening #kraftsport #trening #vektløfting #styrkeløft #gym #treningsglede #sørlandet #risør #risørby #prøvrisørførst #handlelokaltirisør