Løftere fra @risorkraftsport gjorde det skarpt på julestevne til @skienak i dag. @torjusen_lifts innledet med en dramatisk førsrebøt, men seilet så inn ikke bare som vinner av klassen sin, men som vinner av hele ungdomsklassen. @ahatreningsdagbok vant og sin klasse. @krishal93 debuterte og kom på tredje plass, @thomas_a_nikolaisen vant og sin klasse. Gratulerer alle! (@spes.k vant og klassen sin, men var ikke på premieutdelingen derfor ikke noe bilde) Takk til Daniel og @en_trygg_fyr for lagleding, til @pt_romantelezhnyak son dømte, og til hele @skienak for meget godt stevne ️


Nyheter / lørdag, desember 21st, 2019

Løftere fra @risorkraftsport gjorde det skarpt på julestevne til @skienak i dag. @torjusen_lifts innledet med en dramatisk førsrebøt, men seilet så inn ikke bare som vinner av klassen sin, men som vinner av hele ungdomsklassen. @ahatreningsdagbok vant og sin klasse. @krishal93 debuterte og kom på tredje plass, @thomas_a_nikolaisen vant og sin klasse. Gratulerer alle! (@spes.k vant og klassen sin, men var ikke på premieutdelingen derfor ikke noe bilde) Takk til Daniel og @en_trygg_fyr for lagleding, til @pt_romantelezhnyak son dømte, og til hele @skienak for meget godt stevne ️