Det nye året betyr gode nyheter for oss på Kraftsporten. Sent i 2019 ble vår egen @pt_romantelezhnyak sertifisert med "bestått meget godt" på både teoretisk og praktisk eksamen. Så nå kan vi tilby PT timer i våre lokaler! Vil du starte det nye året med et bedre forhold til egen kropp, oppleve treningsglede, bli sterk, eller kanskje er du sterk og vil bli enda sterkere? Roman tar deg på alvor, tilpasser treninga til deg og dine mål, og er engasjert i å hjelpe deg å komme dit du vil. Tidligere kunder gir meget gode referanser! Gjennom å ta vare på deg selv får du mer overskudd til de tingene du vil gjøre ler av i hverdagen! Ta kontakt for priser og spørsmål! Med dette ønsker vi godt nyttår til alle våre følgere, og ønsker å gi dere et stort takk for året som var!

Det nye året betyr gode nyheter for oss på Kraftsporten. Sent i 2019 ble vår egen @pt_romantelezhnyak  sertifisert med "bestått meget godt" på både teoretisk og praktisk eksamen. Så nå kan vi tilby PT timer i våre lokaler! Vil du starte det nye året med et bedre forhold til egen kropp, oppleve treningsglede, bli sterk, eller kanskje er du sterk og vil bli enda sterkere? Roman tar deg på alvor, tilpasser treninga til deg og dine mål, og er engasjert i å hjelpe deg å komme dit du vil. Tidligere kunder gir meget gode referanser! Gjennom å ta vare på deg selv får du mer overskudd til de tingene du vil gjøre ler av i hverdagen! Ta kontakt for priser og spørsmål! Med dette ønsker vi godt nyttår til alle våre følgere, og ønsker å gi dere et stort takk for året som var!