For gammel for å trene? Tull og tøys, nettopp når vi blir voksne trenger vi å trene. Med små barn, og etterhvert store barn, er deg å være gode forbilder viktig, sammen med å ha overskudd og styrke i hverdagen. Som godt voksne er det ekstra viktig for å opprettholde helse og funksjon i hverdagen. Med et godt tilrettelagt opplegg trener du deg sterkere og friskere.Og hva med å trene sammen, halvvoksne, voksne og godt voksne? Etter vår erfaring en flott måte å være sammen på og støtte hverandre i gode vaner, og det er gøy! Vi har både vanlig medlemsskap, og mulighet for veiledning av sertifisert PT. Vi brenner for å gjøre livet ditt litt bedre️

For gammel for å trene? Tull og tøys, nettopp når vi blir voksne trenger vi å trene. Med små barn, og etterhvert store barn, er deg å være gode forbilder viktig, sammen med å ha overskudd og styrke i hverdagen. Som godt voksne er det ekstra viktig for å opprettholde helse og funksjon i hverdagen. Med et godt tilrettelagt opplegg trener du deg sterkere og friskere.Og hva med å trene sammen, halvvoksne, voksne og godt voksne? Etter vår erfaring en flott måte å være sammen på og støtte hverandre i gode vaner, og det er gøy! Vi har både vanlig medlemsskap, og mulighet for veiledning av sertifisert PT. Vi brenner for å gjøre livet ditt litt bedre️