Anette talking:Det er mange som tror at man må være sterk for å starte å trene hos på @risorkraftsport . Og ja, det er mange sterke der, som har ulike Kraftsporter som sin idrett. Og vi brenner for å skape gode forhold for de. Men grunnen til at vi sa ja til å ha Kraftsporten som hobby den gangen vi ble spurt var mye mer enn det.Som da jeg hadde ansvar for innebandyen brenner jeg for at det er plass til alle, uansett forutsetning og målsetning. Når hun som ikke klarte å sette seg ned uten å holde seg fast i noe, nå gjør det samme med ene benet hevet og vekter i hånda, får jeg tårer i øynene. Når uføre har råd til å trene hos oss fordi vi gir 50% til uføre, er det meningsfullt for meg. Når gymmet sterkeste, og den nye som er usikker på alt, hjelper hverandre og ler sammen må jeg smile. Når han som ikke klarte å gå fort i fem minutter jogger i ti, og forteller at hverdagslivet er blitt mye lettere, kjenner jeg på lettelsen med han.Når 15 åringer spotter en 46 åring, og alle feirer sammen, da vet jeg vi har en betydning for mange.Da Kraftsporten bare var en hobby for begge så vi så mange vi ønske å hjelpe. Men ikke hadde ressurser til. Min vanlige jobb må selvsagt prioriteres, og min kjærlighet for Lekeslottet og den betydningen vi har i mange liv gjør det lett å gjøre den prioriteringen. Men heldigvis hadde Roman ledig kapasitet, og som PT kan han tilby mye tettere og mer tilpasset oppfølging. Er du redd for å starte, start med noen timer med han, så blir du trygg.Risør Kraftsport har to gratisplasser i året, familiepris, uførepris og studentpris. Vi ønsker å vise tydelig at hos oss er alle velkommen.De er @pt_romantelezhnyak som gjør alt deg administrative, så ta kontakt med han om du ønsker tilbud eller har spørsmål. Jeg bare trener på Kraftsporten, og bidrar med det som jeg har overskudd til og synes er gøy. Men jeg har alltid overskudd til en prat om hva trening kan gjøre for deg både fysisk og psykisk, og brenner for at alle skal få oppleve fordelene trening gir. Håper Roman hører fra deg️

Anette talking:Det er mange som tror at man må være sterk for å starte å trene hos på  @risorkraftsport . Og ja, det er mange sterke der, som har ulike Kraftsporter som sin idrett. Og vi brenner for å skape gode forhold for de. Men grunnen til at vi sa ja til å ha Kraftsporten som hobby den gangen vi ble spurt var mye mer enn det.Som da jeg hadde ansvar for innebandyen brenner jeg for at det er plass til alle, uansett forutsetning og målsetning. Når hun som ikke klarte å sette seg ned uten å holde seg fast i noe, nå gjør det samme med ene benet hevet og vekter i hånda, får jeg tårer i øynene. Når uføre har råd til å trene hos oss fordi vi gir 50% til uføre, er det meningsfullt for meg. Når gymmet sterkeste, og den nye som er usikker på alt, hjelper hverandre og ler sammen må jeg smile. Når han som ikke klarte å gå fort i fem minutter jogger i ti, og forteller at hverdagslivet er blitt mye lettere, kjenner jeg på lettelsen med han.Når 15 åringer spotter en 46 åring, og alle feirer sammen, da vet jeg vi har en betydning for mange.Da Kraftsporten bare var en hobby for begge så vi så mange vi ønske å hjelpe. Men ikke hadde ressurser til. Min vanlige jobb må selvsagt prioriteres, og min kjærlighet for Lekeslottet og den betydningen vi har i mange liv gjør det lett å gjøre den prioriteringen. Men heldigvis hadde Roman ledig kapasitet, og som PT kan han tilby mye tettere og mer tilpasset oppfølging. Er du redd for å starte, start med noen timer med han, så blir du trygg.Risør Kraftsport har to gratisplasser i året, familiepris, uførepris og studentpris. Vi ønsker å vise tydelig at hos oss er alle velkommen.De er @pt_romantelezhnyak som gjør alt deg administrative, så ta kontakt med han om du ønsker tilbud eller har spørsmål. Jeg bare trener på Kraftsporten, og bidrar med det som jeg har overskudd til og synes er gøy. Men jeg har alltid overskudd til en prat om hva trening kan gjøre for deg både fysisk og psykisk, og brenner for at alle skal få oppleve fordelene trening gir. Håper Roman hører fra deg️