Ikke bruk Netflix som kilde til kunnskap om fakta. Netflix er en underholdningskanal som selger…. UNDERHOLDNING! (surprise). De bryr seg mer om hva som selger, enn fakta. "Game changers" er en fantastisk underholdende greie, og selvfølgelig kan du prestere med et kosthold uten kjøtt – om du vet hva du gjør og passer på å få i deg det du skal. Men at et kosthold uten kjøtt gjør deg til en bedre utøver er bare tull. Ja og nei mat er tull. Sett sammen kosten riktig, og spis slik som er best for deg (eller verden), men ikke bli vegetarianer av den grunn å bli en bedre idrettsutøver.Å spille på vår usikkerhet, vårt ønske om å bli perfekte, vårt behov for magiske, raske, nyskapende og banebrytende løsninger er uetisk, men hvem bryr seg? Det virker jo, og penga renner inn.Sannheten er at kost og trening ikke er så komplisert. Det er traust og solid. Men i denne jungelen av raske løsninger og overbevisende glansa bilder og fotoer er det lett å miste fotfeste.Ta deg selv på alvor, finn gleden i hverdagsmestring og små fremskritt. Det er der magien ligger!

Ikke bruk Netflix som kilde til kunnskap om fakta. Netflix er en underholdningskanal som selger.... UNDERHOLDNING! (surprise). De bryr seg mer om hva som selger, enn fakta. "Game changers" er en fantastisk underholdende greie, og selvfølgelig kan du prestere med et kosthold uten kjøtt - om du vet hva du gjør og passer på å få i deg det du skal. Men at et kosthold uten kjøtt gjør deg til en bedre utøver er bare tull. Ja og nei mat er tull. Sett sammen kosten riktig, og spis slik som er best for deg (eller verden), men ikke bli vegetarianer av den grunn å bli en bedre idrettsutøver.Å spille på vår usikkerhet, vårt ønske om å bli perfekte, vårt behov for magiske, raske, nyskapende og banebrytende løsninger er uetisk, men hvem bryr seg? Det virker jo, og penga renner inn.Sannheten er at kost og trening ikke er så komplisert. Det er traust og solid. Men i denne jungelen av raske løsninger og overbevisende glansa bilder og fotoer er det lett å miste fotfeste.Ta deg selv på alvor, finn gleden i hverdagsmestring og små fremskritt. Det er der magien ligger!