Og vi er 100% enige!_________________________________#Repost @heidinylundlarsen• • • • •Jeg vet at mange setter stor pris på små butikker, kafeer, gallerier og håndverksbedrifter i små hus i små byer … For at de små skal bestå må de brukes og heies på. Handel må til for økonomimisk bærekraft og heiing er livsviktig for å holde motet og drivkraften oppe. På hustrige februardager vet vi at det kan bli null slag på kassa, men vi vil jo holde åpent for forutsigbarhet og tilbud til dem som for eksempel trenger en gave, en kaffekopp eller en reparasjon. Det er på slike dager heiing gir oss den oppmuntringen vi trenger… Heiing kan foregå på mange vis: Oppriktig og synlig begeistring i butikken, framsnakking og deling i vennekretsen og & ️ eller kommentar på sosiale medier. Reaksjoner på en post på sosiale medier får fart på algoritmene, og innlegget når ut til flere. For små bedrifter som Galleri Nylund Larsen er sosiale medier kjempeviktig! Vi hører stadig kunder referere til bilder vi har delt på Instagram og Facebook, vi får bestillinger som må sendes eller holdes av basert på bildene og vi har til og med opplevd at folk på ferie sier de kom til Risør kun fordi de ville besøke oss etter det de har sett på Instagram/Facebook. Så her kommer min søndagsoppfordring: Hjelp dine lokale yndlingsbedrifter å nå flere ved å anbefale, tagge, kommentere, dele og like på sosiale medier. Det betyr faktisk en hel del for små, uavhengige bedrifter #søndagsfilosofering #sosialemedier #likogdel #detsomdelesblirstørre #anbefal #småbedrifter #lokalt #sprekjærlighet #gallerinylundlarsen #risørtorv #risør #strandgata1 #risørby #prøvrisørførst #lokalbutikk #handlelokaltrisør #shoppingirisør #helårsåpentgalleri #galleri #butikk #kunst #gaver #interiør #sørlandet #brukbyen #brukbyendin #forbruker #forbrukermakt

Og vi er 100% enige!_________________________________#Repost @heidinylundlarsen• • • • •Jeg vet at mange setter stor pris på små butikker, kafeer, gallerier og håndverksbedrifter i små hus i små byer ... For at de små skal bestå må de brukes og heies på. Handel må til for økonomimisk bærekraft og heiing er livsviktig for å holde motet og drivkraften oppe. På hustrige februardager vet vi at det kan bli null slag på kassa, men vi vil jo holde åpent for forutsigbarhet og tilbud til dem som for eksempel trenger en gave, en kaffekopp eller en reparasjon. Det er på slike dager heiing gir oss den oppmuntringen vi trenger... Heiing kan foregå på mange vis: Oppriktig og synlig begeistring i butikken, framsnakking og deling i vennekretsen og  & ️ eller kommentar på sosiale medier. Reaksjoner på en post på sosiale medier får fart på algoritmene, og innlegget når ut til flere. For små bedrifter som Galleri Nylund Larsen er sosiale medier kjempeviktig! Vi hører stadig kunder referere til bilder vi har delt på Instagram og Facebook, vi får bestillinger som må sendes eller holdes av basert på bildene og vi har til og med opplevd at folk på ferie sier de kom til Risør kun fordi de ville besøke oss etter det de har sett på Instagram/Facebook. Så her kommer min søndagsoppfordring: Hjelp dine lokale yndlingsbedrifter å nå flere ved å anbefale, tagge, kommentere, dele og like på sosiale medier. Det betyr faktisk en hel del for små, uavhengige bedrifter  #søndagsfilosofering #sosialemedier #likogdel #detsomdelesblirstørre #anbefal #småbedrifter #lokalt #sprekjærlighet #gallerinylundlarsen #risørtorv #risør #strandgata1 #risørby #prøvrisørførst #lokalbutikk #handlelokaltrisør #shoppingirisør #helårsåpentgalleri #galleri #butikk #kunst #gaver #interiør #sørlandet #brukbyen #brukbyendin #forbruker #forbrukermakt