Liker du en som er medlem hos oss? Vi heier på kjærligheten og gir deg en super mulighet i dag: Ta motet til deg og spør om du kan få bli med på en GRATIS TRENINGSDATE! I dag er det valentines, og alle som er medlem hos oss kan ta med seg en date på trening hos oss GRATIS. Kan være en crush, en venn eller hva du vil.Eneste betingelsen er at vi på forhånd får beskjed om hvem daten er gjennom en tagg i denne posten! Alle som tar med en date er med i trekningen av en valgfri Big 100, så har dere en unnskyldning til å møtes en gang til for å dele den️

Liker du en som er medlem hos oss? Vi heier på kjærligheten og gir deg en super mulighet i dag: Ta motet til deg og spør om du kan få bli med på en GRATIS TRENINGSDATE! I dag er det valentines, og alle som er medlem hos oss kan ta med seg en date på trening hos oss GRATIS. Kan være en crush, en venn eller hva du vil.Eneste betingelsen er at vi på forhånd  får beskjed om hvem daten er gjennom en tagg i denne posten! Alle som tar med en date er med i trekningen av en valgfri Big 100, så har dere  en unnskyldning til å møtes en gang til for å dele den️