Gratulerer med kvinnedagen!Her på Risør Kraftsport er du velkommen uansett kjønn, alder og målsetning. Her er du like mye verdt uansett hvor du befinner deg på "sterkhetsskalaen", og uansett hvordan du ser ut! Her kan du trene uten å måtte tenke på å oppfylle et visst ideal, være seg styrke eller utseendemessig. Velkommen et miljø hvor vi jobber mot det ekstreme kropps og utseendefokus som finnes i dagens samfunn, og kanskje ekstra mye i fitnessindustrien. Her hos oss vektlegger vi helse, mestring, glede, samhold og gode opplevelser! Det å få en bedre hverdag, bedre søvn og bedre helse er noe som kan endre ditt liv. Å klare din første push up, første pull up, eller bli supersterk gir deg mestringsfølelse og et bedre forhold til kroppen din – dere må jo spille på lag for å få det til️. Vi vil du skal jobbe på lag med kroppen din, og ikke mot den. Sånn oppnår du de mest bærekraftige resultatene.Vi heier på deg!

Gratulerer med kvinnedagen!Her på Risør Kraftsport er du velkommen uansett kjønn, alder og målsetning. Her er du like mye verdt uansett hvor du befinner deg på "sterkhetsskalaen", og uansett hvordan du ser ut! Her kan du trene uten å måtte tenke på å oppfylle et visst ideal, være seg styrke eller utseendemessig. Velkommen et miljø hvor vi jobber mot det ekstreme kropps og utseendefokus som finnes i dagens samfunn, og kanskje ekstra mye i fitnessindustrien. Her hos oss vektlegger vi helse, mestring, glede, samhold og gode opplevelser! Det å få en bedre hverdag, bedre søvn og bedre helse er noe som kan endre ditt liv. Å klare din første push up, første pull up, eller bli supersterk gir deg mestringsfølelse og et bedre forhold til kroppen din - dere må jo spille på lag for å få det til️. Vi vil du skal jobbe på lag med kroppen din, og ikke mot den. Sånn oppnår du de mest bærekraftige resultatene.Vi heier på deg!