Hele videoen kan sees på vår facebookVi vil gjerne hjelpe dere å holde dere i form der hjemme. Derfor kommer vi til å legge ut forslag til hjemmetreningsprogram jevnlig.I dag viser vi ett program med slynge. Et relativt rimelig og veldig anvendelig redskap å ha hjemme. Vi har fått en avtale med Sport 1 Risør som gir 10% på alt hjemmetreningsutstyr om du refererer til oss ved kjøp!Har du ønsker om hjemmetreningsprogram, spørsmål eller temaer du vil vi tar opp, send oss en melding!

Hele videoen kan sees på vår facebookVi vil gjerne hjelpe dere å holde dere i form der hjemme. Derfor kommer vi til å legge ut forslag til hjemmetreningsprogram jevnlig.I dag viser vi ett program med slynge. Et relativt rimelig og veldig anvendelig redskap å ha hjemme. Vi har fått en avtale med Sport 1 Risør som gir 10% på alt hjemmetreningsutstyr om du refererer til oss ved kjøp!Har du ønsker om hjemmetreningsprogram, spørsmål eller temaer du vil vi tar opp, send oss en melding!