Hele videoen kan sees på vår facebookVi vil gjerne hjelpe dere å holde dere i form der hjemme. Derfor kommer vi til å legge ut forslag til hjemmetreningsprogram jevnlig.I dag viser vi ett program med slynge. Et relativt rimelig og veldig anvendelig redskap å ha hjemme. Vi har fått en avtale med Sport 1 Risør som gir 10% på alt hjemmetreningsutstyr om du refererer til oss ved kjøp!Har du ønsker om hjemmetreningsprogram, spørsmål eller temaer du vil vi tar opp, send oss en melding!


Nyheter / torsdag, mars 19th, 2020

Hele videoen kan sees på vår facebookVi vil gjerne hjelpe dere å holde dere i form der hjemme. Derfor kommer vi til å legge ut forslag til hjemmetreningsprogram jevnlig.I dag viser vi ett program med slynge. Et relativt rimelig og veldig anvendelig redskap å ha hjemme. Vi har fått en avtale med Sport 1 Risør som gir 10% på alt hjemmetreningsutstyr om du refererer til oss ved kjøp!Har du ønsker om hjemmetreningsprogram, spørsmål eller temaer du vil vi tar opp, send oss en melding!