Nytt helkroppsprogram med strikk. Kan gjøres inne og ute. Ta med en eller to bagasjestropper, så får du festet strikket i tykke ting og.Vanskelig å organisere treninga alene hjemme? Lite motivert? Usikker på hva som er best for deg av øvelsesutvalg? Ta kontakt med @pt_romantelezhnyak , så følger han deg opp og lager et program spesialtilpasset deg.Og du? Alt hjemmetreningsutstyr får du 10% på hos @sport1risor om du nevner oss Sjekk og ut våre programmer med slynge og manualI disse tider betyr likes, og delinger mer enn dere tror

Nytt helkroppsprogram med strikk. Kan gjøres inne og ute. Ta med en eller to bagasjestropper, så får du festet strikket i tykke ting og.Vanskelig å organisere treninga alene hjemme? Lite motivert? Usikker på hva som er best for deg av øvelsesutvalg? Ta kontakt med @pt_romantelezhnyak , så følger han deg opp og lager et program spesialtilpasset deg.Og du? Alt hjemmetreningsutstyr får du 10% på hos @sport1risor  om du nevner oss Sjekk og ut våre programmer med slynge og manualI disse tider betyr likes, og delinger mer enn dere tror