(bilde fra Eleiko sport)Har du lyst på proteinbarer, proteinpulver, drikke, klippekort for drop-in (til bruk når Corona tiltakene er over) , merch, kosttilskudd – ta en titt i vår vippsbutikk, vi har vipps nummer 520621, og handle i vei – send oss så en melding så avtaler vi overlevering. Vi setter stor pris på støtten. Vi bringer selvfølgelig innen byen (Risør) , og sender til resten av landet (porto tilkommer)

(bilde fra Eleiko sport)Har du lyst på proteinbarer, proteinpulver, drikke, klippekort for drop-in (til bruk når Corona tiltakene er over) , merch, kosttilskudd - ta en titt i vår vippsbutikk, vi har vipps nummer 520621, og handle i vei - send oss så en melding så avtaler vi overlevering. Vi setter stor pris på støtten. Vi bringer selvfølgelig innen byen (Risør) , og sender til resten av landet (porto tilkommer)