Finner du oss i hjertet der?Vi er takknemlig for all støtte, I form av fortsettelse av medlemsskap, kjøp av timer, nettcoaching og kostholdsveiledning med @pt_romantelezhnyak (husk at både medlemsskap og tjenester kan du og kjøpe som gavekort), kjøp av varer fra butikken vår, og støttende ord. Vi håper å klare oss gjennom dette, og det går ikke uten at folk legger igjen penger hos oss. Så takk til dere som gjør det!

Finner du oss i hjertet der?Vi er takknemlig for all støtte, I form av fortsettelse av medlemsskap, kjøp av timer, nettcoaching og kostholdsveiledning med @pt_romantelezhnyak (husk at både medlemsskap og tjenester kan du og kjøpe som gavekort), kjøp av varer fra butikken vår, og støttende ord. Vi håper å klare oss gjennom dette, og det går ikke uten at folk legger igjen penger hos oss. Så takk til dere som gjør det!