Hurra! Vi åpner igjen! Med tiltaksplan og rosanalyser, dokumentasjonssystem og bookingsystem på plass, var det tommel opp for åpning fra alle instanser. Gjett om vi gleder oss! Som alt annet i coronatid er den litt annerledes driften et system hvor alle må bidra. Vi er vant til å løfte, støtte og styrke hverandre og skal få til det her med glans!Vi har ikke vanlig kapasitet under Coronaen, men har noen få plasser ledig for nye medlemmer. Førstemann til mølla. @pt_romantelezhnyak har og plass til noen kunder, ta kontakt med oss om dette er interessant.

Hurra! Vi åpner igjen! Med tiltaksplan og rosanalyser, dokumentasjonssystem og bookingsystem på plass, var det tommel opp for åpning fra alle instanser. Gjett om vi gleder oss! Som alt annet i coronatid er den litt annerledes driften et system hvor alle må bidra. Vi er vant til å løfte, støtte og styrke hverandre og skal få til det her med glans!Vi har ikke vanlig kapasitet under Coronaen, men har noen få plasser ledig for nye medlemmer. Førstemann til mølla. @pt_romantelezhnyak har og plass til noen kunder, ta kontakt med oss om dette er interessant.