Camilla Greva

Hva er det viktigste budskapet du vil gi til andre?

Trening handler om mer enn bare puls, muskler, vaner, kosttilskudd og øvelser. 

Det å trives med trening tror jeg handler om å finne sine egne positive “bivirkninger” treningen kan gi. Gjennom trening gjør du noe for deg selv her og nå, men også fremover i tid. 

Hvorfor valgte du oss?

Jeg valgt Risør Kraftsport for å få en forandring i treningshverdagen. Har trent i mange år, men trengte en forandring og ny input fra andre. Hørte flere som gav Risør Kraftsport gode tilbakemeldinger om miljø og kunnskaper knyttet til trening. 

Hvilken grunn vil du gi til andre for å velge oss?

Risør er en liten by hvor det å starte noe nytt kan være utfordrende. Risør Kraftsport viser en driv til å få et annerledes treningstilbud til å fungere. Risør Kraftsport har et bredere tilbud enn andre lokale treningstilbud. Dette gjennom å ha mulighet på større grad av personlig oppfølging til hver enkelt medlem. Man har som medlem mulighet til å “bygge ut” medlemskapet sitt med online coaching, PT timer eller kostholdsveiledning. Man kan sette seg mål og få konkrete tips til å nå dem. 

Risør Kraftsport har fokus på teknikk. Mange medlemmer har mye kunnskap om dette. 

Hva er det du setter mest pris på på Risør Kraftsport?

Enkelt og greit. Personlig tilpasset. Mulighet til å få god veiledning, ekstra veiledning i perioder eller å trene i eget løp. Valuta for pengene. Gode smittevernrutiner. Oppleves som rent, ryddig og tryggere å trene. Godt miljø. Mange gode tips fra andre medlemmer. 

Fortell om prosessen din?

Trent i mange år, med mye forskjellig trening. Spinning, løping og styrke. Hatt ønske om å lage en større struktur i treningen og ha tydeligere mål med treningen. 

På hvilken måte har Risør Kraftsport støttet deg i din prosess?

Gjennom de to PT timene ved innmelding lærte jeg gode tips til gjennomføring av trening. Lært om teknikk, og ikke minst pust.

Hva er det viktigste du har lært hos oss om trening?

Pust og teknikk, og hvor utrolig betydning dette har for hver øvelse man gjennomfører. 

Hva synes du om de to PT-timene du har inkludert i medlemskap?

Syntes de har vært postive. Lært mye på to timer. Kan absolutt tenke meg å kjøpe timer videre innimellom for å få input underveis fremover. 

Hva synes du om programmet du har fått som er inkludert i medlemskapet?

Virker gjennomtenkt og gir et opplegg som jeg føler passer til meg. Video linker for å se andre gjennomføre øvelsene som gjør at man kan se om man gjør det riktig. 

Hva skiller Risør Kraftsport fra andre tilbud du har prøvd?

Mer personlig tilpasset. God råd og veiledning.