Ofte stilte spørsmål

Jeg ønsker en drop-in eller feriemedlemskap.

Så hyggelig at du ønsker å trene hos oss! For priser, gå inn på https://www.risorkraftsport.no/om-medlemskap/ og scroll ned til «Feriemedlemskap og drop-in». Før du kan komme inn, må vi lage en adgangskode for deg og det gjør vi i kontortider man-fre 10:00-18:00. Det hender at vi svarer sporadisk utenom disse tidene. Betaling gjøres med kort på iPaden i kassa. Kiosken er selvbetjent og gymmet er kameraovervåket. Vi har også vaske-og rydderutiner hos oss, les disse før oppstart.

Er det mulig å få noe rabatter på feriemedlemskap?

Om dere er en gruppe på tre eller flere, kan vi gi dere -20% hver. Gjelder da ukes/måneds feriemedlemskap.

Har dere noen ordensregler?

Det har vi!

– Vi har gratis kalk på gymmen til alles bruk. Det forutsetter at man tørker av alt man tar på med kalkhender. Stenger skal børstes av først, så sprites etterpå. La det lufttørke. Alt annet utstyr du bruker (feks benker, håndtak, strikk) tørkes over med fuktig klut (kun vann).

– Musikken styres av våre medlemmer via nettbrett. Hold lydnivået fornuftig og ta hensyn til andre som trener der.

– Slå av lyset inne på treningsområdet og musikken om du er sistemann ut.

– Rydd etter deg.

Jeg ønsker å bli medlem, hva gjør jeg?

Så hyggelig! Da vi er ubetjent må man booke et møte med oss. Gjør det her: For Gjerstad https://pt.gjerstadkraftsport.no / For Risør: https://pt.risorkraftsport.no og velg «Kartleggingsprat». Vi tar da en prat først og signerer en avtale etterpå. Alle nye medlemmer som ikke har vært medlem hos oss før får 2x GRATIS PT-timer og en gratis treningsplan basert på disse.

Hvem kan trene hos dere? Har dere aldersgrense?

Hvem som helst kan trene hos oss. Vi har en nedre aldersgrense på 15 år. Er man under det, kan man trene KUN med foresatte tilstede hver gang. Vi har familierabatt på medlemskap om man er tre eller flere under samme tak (-20% hver). Medlemmer under 18 må gå gjennom opplæring og få en treningsplan først før de kan trene på egenhånd. Foresatte er uansett alltid ansvarlige for de under 18. Om du som foresatt ønsker å begrense hvilke tider dine barn trener på, trenger vi beskjed om det (mulig kun i Risør).