Sabrina Webenstad

Hva er den viktigste endringen du har merket etter å ha begynt på Risør Kraftsport?

-Den viktigste endringen for meg har vært mindre vondter i kroppen, bedre forhold til kroppen min og jeg er blitt sterkere psykisk. 

Hva er det viktigste budskapet du vil gi til andre? 

-Det må være at Risør Kraftsport virkelig er en plass for absolutt alle. Man trenger ikke vente til man er sterk nok, kan nok eller er slank nok. Her hjelper vi hverandre og det er plass til alle. 

Hvorfor valgte du oss? 

-Jeg valgte Risør Kraftsport først og fremst fordi jeg ønsket å lære mer teknikk med frivekter. Jeg visste at dere hadde dette i høyt fokus og jeg hørte også mye skryt om et inkluderende miljø. 

Hvilken grunn vil du gi til andre for å velge oss?

-Det er så mange gode grunner. Men om man ønsker å lære mer, ønsker seg et inkluderende treningsmiljø, et miljø uten fokus på kropp, et ryddig gym og mulighet til å få tilpasset veiledning er Risør Kraftsport plassen. 

Hva er det viktigste vi gir deg utenom treningen? 

-Trygghet, kunnskap og vennskap. 

Når begynte du å merke endringer?

-Alt etter 2 uker. 

Hva er det du setter mest pris på på Risør Kraftsport?

-Miljøet, et ryddig gym og kvalitets utstyr. 

Fortell om prosessen din?

-Jeg hadde trent styrke tidligere, men aldri med frivekter. Jeg var overvektig, usikker på kroppen min og jeg drømte om å bli god i baseløft. Jeg hadde aldri prøvd en knebøy med stang, aldri prøvd en teknisk riktig benk, men jeg hadde lekt meg litt med markløft. Med hjelp fra Roman og folkene på Risør Kraftsport kan jeg i dag si jeg er sterkere, kan mer teknikk og jobber stadig for å nå mine mål. Jeg er også blitt mye tryggere på meg selv og blitt tryggere på kroppen min. 

På hvilken måte har Risør Kraftsport støttet deg i din prosess?

-De har vært unnværlige. Med støttende ord, veiledning, med inkludering og ikke minst med gleden de har av å hjelpe oss på gymmet. Jeg hadde aldri kommet så langt uten Risør Kraftsport. 

Hva er det viktigste du har lært hos oss om trening?

-At man må skyndt seg sakte. At kontinuitet er nøkkelen. Og at det er viktig å trene med riktig teknikk. Og at hvordan kroppen min ser ut er helt irrelevant. 

Hva gjorde at du kom igang med treningen?

-Pt timer med Roman og coaching etter dette. 

Hva synes du om de to PT-timene du har inkludert i medlemskapet? 

-De var veldig viktige for meg. Dette la grunnlaget for programmet jeg fikk, jeg fikk veldig bra veiledning og følte meg ivaretatt. 

Hva synes du om programmet du har fått som er inkludert i medlemskapet?

-Programmet er bra, det ligger mye tankegang bak det og det er virkelig tilpasset meg. 

Hva skiller Risør Kraftsport fra andre tilbud du har prøvd? 

-Alt. For det første er det to pt-timer med i innmeldingen, ikke bare en fremvisning av gymmet og en lett gjennomgang av noen apparater. Programmet er tilpasset meg, mitt nivå og mine utfordringer. Ikke bare et likt program som alle andre i gymmet. Utstyret er også mye bedre enn det jeg har vært borti før. Ikke minst kulturen vi har med å rydde opp etter oss selv. Og sist men ikke minst miljøet, det er unikt. Støttende og godt. 

Hva er det med Risør Kraftsport som gjør at du velger å fortsette å trene her? 

-Miljøet, utstyret, vår PT og menneskene på gymmet. Det blir ikke det samme å trene en annen vei nå.